MAKRAMÉFJÄDER -PÅSKPYSSEL DIY

söndag, april 3, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Jag älskar att pyssla och igår drog jag igång ett litet påskpyssel som jag tänkt fortsätta med idag när Inez kommer hem från kompisen. Vi har nämligen skrivit ner en massa pyssel som vi vill göra, så tänker vi ska hinna en del av det idag.

Gårdagens pyssel blev hur som helst en fjäder i makramé, såg nämligen ett klipp på hur man gjorde när jag sökte på google efter pyssel och det blev väl fint!? Hade lite för tunt garn så kunde inte kamma ut och fluffa till det som i videon jag såg men blev fint ändå tycker jag.

Här ser ni garnet jag använde, lite tunt som sagt så ta ett tjockare om ni vill göra dessa fjädrar, videon jag kollade på var denna.

Smög in första påskpyntet igår och i syrénkvistarna från trädgården satte jag bara sånt jag gjort själv, som förra årets ägg som jag sprayade med granitfärg från Biltema och påskliljor av papper och äggkartong. Kul att pyssla med sånt man har hemma.

Dyr vas med nästan gratis dekorationer, bra mix 🙂

Såg förresten att min vas finns på rea i klarglas hos Cervera, 34% rabatt, här. Och min dubblearmade vägglampa från Ellos som skymtar bakom är nedsatt med 30% här.

Påsken är härlig tycker jag, ska dekorera lite mer i veckan tänkte jag, hallen måste få sig ett färgglatt ris, trevligt att möta när man kommer hem.

Fina dekorationer och inspiration hittar man bl.a hos:

Hemtex här

Mio här

Cervera här

Arket här

Ellos här

Nu ska jag köra ett litet träningspass med hantlar och balansbräda här, passar på när jag är ensam hemma att döna på med musik och köra ett kort pass. Killarna drog till Ullevi för att kolla på Blåvitt mot Värnamo, Josef har ju själv spelar för IFK Göteborg en gång i tiden och nu är sonen med så extra kul då. Valentin kommer sitta med sina lagkamrater på egna sektionen ”Young Fellows” så det blir nog go stämning. Hoppas herrarna levererar också då såklart 🙂

Hoppas ni har en go söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.