HEMMADAG & MAMMA MIA THE PARTY

lördag, mars 12, 2022 0 0

Hej!

I min gigantiska bruna vas står en vacker kvist med liljor som jag fick av bästa svärmor förra helgen, var tre kvistar från början så en riktigt maffig bukett, men de andra hann vissna under veckan och det har varit full rulle så tänkte inte på att knäppa en bild då.

Vacker blomma hur som helst och idag har jag varit hemma hela dagen och hunnit njuta av att bara vara, både inne och ute för vilket kanonväder vi har! Blir så himla varmt på vår framsida så där har jag suttit i bara shorts och bh-topp i två timmar i gassande solen, galet härligt.

Ja hela familjen har hängt idag, det händer inte ofta att vi är samlade så, alltid nån iväg på träning eller så, Inez hade träning förvisso men ville vila för var så trött efter att ha sovit hos vän och nån gång är det väl ändå ok att skippa träning tänker jag.

I torsdags var jag med mamma, moster och morbrors fru på Mamma Mia The Party på Rondo här i Göteborg och herregud så bra det var, fantastisk musikal och så magisk fint inrett, precis som en grekisk taverna på Skopelos kan man tänka sig. Fick verkligen Greklands-känsla och maten var supergod den med. 4 timmar härlig show med sång, dans och skådespel, rekommenderar verkligen alla att se den, går inte att bli besviken!

Vi satt på balkongen men jag tror det är lika bra överallt, artisterna rör sig över hela lokalen.

Nu ska jag ut på långpromenad med mannen innan vi ska över till grannarna på Mello-fest! Hoppas ni har en härligt lördag 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.