20% PÅ SKJORTOR & BLUSAR

söndag, mars 6, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Pastellig vårfärg på min skjorta, ljuslila är väldigt fint tycker jag och den här köpte jag förra våren på Kappahl, men såg att Lindex har en snarlik (här) och de har dessutom 20% på alla blusar & skjortor t.o.m imorgon måndag 7 mars.

Rosa skjorta // Svart topp/blus // Svart skjorta // Skjorta i sidenblandning // Mönstrad blus // Ärmlös denimblus

Jag beställde den svarta skjortan, tänker mig den med ett par slitna ljusa blåjeans, knuten i midjan precis som den lila jag har på mig.

Nu ska jag lägga mig i ett långt skönt bad och fixa mig inför nya veckan, inpackning och ansiktsmask och grejer. Kör denna hårmasken från Fanola, har blått pigment som dämpar röda/oangea toner i brunt hår. Samma effekt som silverschampoo för blont hår med gula toner.

I ansiktet kör jag bästa masken från Gilda Liljeblad, Energising Mask (kampanj nu).

Önskar er en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.