TACKSAM

torsdag, februari 24, 2022 0 0

Älskade ungar, vad har ni för framtid att vänta er i denna galna värld?

Idag vaknade världen upp till fruktansvärda nyheter, att Ryssland har bombat Ukraina från luften.. man vill inte tro att det är sant men vi har krig i Europa. Har vi människor inte kommit längre i utvecklingen, har vi människor inte lärt oss att krig inte löser problem? Krig år 2022 i Europa, som startats av en maktfullkomlig galning och jag kan inte ens föreställa mig rädslan folket i Ukraina lever med nu.

Här lever vi, inte så himla långt ifrån ändå, i en trygghet som jag är så otroligt tacksam över och som jag önskar att alla människor i världen kunde få känna. Min vardag, som jag ibland klagar över, kan vara någon annans högsta dröm. Det som är självklart för mig och min familj kan vara någon annans högsta dröm.

Jag tänker på alla rädda barn, alla rädda föräldrar, som behöver fly i ren och skär panik för sitt liv. Det är fruktansvärt och det får bara inte vara så här.

Nu får vi hålla tummarna för att de massiva sanktionerna som väntas mot Ryssland gör att Putin tvingas ta sitt förnuft till fånga, men han känns ju ruskigt lurig den gubben, ryser.

Ta hand om er, kram.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.