SOLIG TISDAG & COOLASTE BADDRÄKTEN

tisdag, februari 8, 2022 0 0

Innehåller reklam för EmmaMalena

En liten vårbukett fick följa med hem från Floramor & Krukatös idag efter ett möte jag hade i stan. En kvist viburnum, en syrén och en vallmo, fint så.

Knipsade faktiskt två små kvistar från egna syrénhäcken också, hoppas de slår ut med små gröna blad.

Hann med ett snabbt dopp idag också, jag Inez & Ebba åkte ner till Tumlehed men där var det stormigt kan jag säga, herregud sicken blåst. Inget vi kände av hemma kring radhuset, fast visst sög det tag lite i min lilla Kia när jag susade över Älvsborgsbron tidigare, oh my.

Väder ändå, visst är det häftigt med dessa omslag, naturen är minst sagt mäktig. Vad som mer är häftigt är min coola baddräkt från Emma & Malena. Eller surfdräkt kan man säga, perfekt när jag står på SUP:en i sommar. Skyddar gott både mot kyla, vind och att bränna överkroppen som är så utsatt när man paddlar.

Jag älskar allt med havet och brännmaneter är något av det vackraste som finns tycker jag, inte trevliga att få på sig men när jag säg detta print så var jag ju bara tvungen att ha just det. Tryckt finns även på vanlig baddräkt, bikini, blus & shorts, skjortklänning och UV-dräkt till barn. Ni hittar hela sortimentet på Emma och Malenas hemsida här.

Ocean air stormy hair 😉

Även den här härliga badrocken kommer från EM och finns här.

Emma & Malena är världens härligaste tjejer, de är Torslanda-tjejer bägge två och vi har gemensamma bekanta så känner varandra lite granna. Jag och Malena gick dessutom på Tillskärarakademin samtidigt, hon gick direktris-utbildningen och jag modist. Fantastisk tid!

2004 startades EmmaMalena på Kärringön (ni kan läsa om det här) och butik finns även på Vallgatan i Göteborg.

Hållbart och tidlöst mode med fantastiska mönster med inspiration från havet och bohuslänska skärgården.

Åh vad jag gillar mina lediga tisdagar, februari ut.. sen dags för heltid på kontoret, ujujuj..

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.