MATT-BONANZA

söndag, januari 30, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Så kär i denna ullmatta, så gosig att sätta fötterna på och den känns rustik och rejäl. Himla glad att jag lyckades knipa en.

Inte billig men heller inte superdyr, tyvärr slutsåld men Ellos har ju SÅ många andra fina mattor, i naturvit/beige som jag är tycker är så vackert, så det får bli mitt tips idag.

Ett // Två // Tre // Fyra // Fem // Sex

Soffbord också från Ellos, här.

Solen skiner idag men det blåser fortfarande väldigt. Mannen har precis åkt iväg med Inez för handbollsmatch på bortaplan och jag ska snart fixa lunch. Tanken är att jag och några vänner ska vinterbada idag, men då får det nog mojna lite först, så vi inte blåser bort, eller driver ut till havs haha. Farligt farligt.

Önskar er en riktigt fin söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.