HEMMA IGEN & DESIGNLAMPOR PÅ REA

söndag, januari 2, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Ja då var vi hemma i gråa Torslanda igen och har lämnat det vackra snölandskapet i Värmland, packat upp och nu har vi alla landat i soffan och sängen framför tv, telefon eller dator, alla rätt trötta. Ebba är glad över att få vara hemma igen i sin egen bädd och kvarter, lilla gumman.

Jag kollar på mellandagsrean hos Nordic Nest där jag såg att en av mina drömlampor är rejält nedsatt, golvlampan Spoon, formgiven av Hanna Wessman för Watt & Veke. Jag har älskat den sen den kom men har haft andra prioriteringar så inte blivit något köp. Har dock inte kunnat släppa den så kanske är det dags nu.

Spoon Watt & Veke // Night Owl Fritz Hansen // Kizu New Works // Flowerpot &tradition

Designklassiker som dessa är sånt jag håller utkik efter på kampanjer och reor och alla dessa ser jag som tidlösa snyggingar som är svåra att tröttna på = hållbara köp. Finns i olika modeller och storlekar.

Bara ett axplock av alla fina som finns förstås och Nordic Nest har rea på ett stort utbud, här. Så klart på mycket annan inredning också.

Nu ska jag hjälpa mannen att preppa middag här, hoppas ni haft en go nyårshelg och finfin start på nya året!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.