INSPIRERANDE JUL HOS JOTEX

måndag, november 15, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Jag älskar verkligen när butikerna publicerar sina jul-stories, all vacker styling i vackra hem, jag njuter verkligen. Jotex har skapat flera härliga miljöer att drömma sig bort i och inspireras av.

Shoppingsugen blir jag också men nu har jag en hel del julpynt så jag ska försöka tänka hållbart och inte köpa för köpandets skull utan hålla mig till att inspireras och använda det jag har. Förutom ett par saker som jag länge velat ha.

Girland // Juldekorationer // Julgransbelysning // Fat/kruka

Fatet i kollaget är med på bordet i första bilden, som en adventsljusstake med mossa och långa ljus i, väldigt vackert tycker jag. Är det något jag tänkt köpa i år så är det en girland i fakegran eller liknande att ha bakom mina kanalhus, hittade en fin hos Jotex som ni ser, kanske blir det den.

Även ny julgransbelysning skulle jag vilja ha, har en slinga med små ledlampor i alltid men skulle vilja ha långa fina ljus likt de ovan.

Mycket fint hos Jotex som ni ser och allt för julen hittar ni här.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.