JUL HOS MIO

torsdag, oktober 21, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Stjärna // Gran // Kudde // Ljusstake el // Ljusstake golv

Woop woop, nu har julen landat hos Mio och jag gillar vad jag ser! De har delat in julen i fyra olika kategorier, gillar.

Under fliken Tidig Jul hittar man tex mysiga lammskinn och elljusstaken, perfekt att mjukstarta julmyset redan nu i slutet på oktober eller början på november med lite lagomt vintrigt. Ljustaken som finns i både grått och vitt känns ju inte superjulig precis utan den kan man egentligen ha i fönstret året om, eller kanske på en skänk, väldigt fin. Budgetvariant av klassiska Eldflugan.

Golvljusstakarna gillar jag skarpt också, önskar jag hade haft ett uterum att ha dem i och vinterpiffa med levande ljust och andra värmekällor.

Under fliken Sagolik Jul hittar man sobra hemmiljöer stylade med grönt och detaljer i krispigt vitt, metaller, änglar och tomtar. Älskar verkligen denna julgranskjol/matta i pälsimitation och julstjärnan som liknar Eldig från Watt & Veke.

Tredje fliken Utejul är fylld med allt man behöver för att fixa en mysig vintrig uteplats med cool och snygg vildmarksgrill och saker till den som våffeljärn med långt skaft till grillen, smörgåsgrill mm. Snacka om perfekta julklappar till vildmarksälskaren.

Sist men inte minst har vi Traditionell Jul, med julrött, tomtar, färgglada löpare och ljuskrona mm.

Snyggt Mio säger jag och fick ännu mer jullängtan nu..

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.