HALLOWEEN COMING UP

onsdag, oktober 27, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Snart Halloween och imorgon ska vi pyssla lite, karva pumpa bl.a och jag går igenom gamla inlägg på bloggen för en liten nostalgitripp.

Så roligt att ha dokumenterat så mycket i och med bloggandet, dör när jag ser bilder på barnen, som Inez här. Halloween-utklädd med inspiration från Dia de los Muertos. Många tokiga pumpor har vi karvat och jag älskar sånt pyssel.

Förra året under pandemin ställdes alla roligheter in för barnen och jag tyckte så himla synd om dem så Inez fick ha en liten tjejmiddag för några av kompisarna som hon ändå träffar varje dag i klassrummet och det var väldigt roligt. Vi gjorde läskig mat, dukade kusligt och jag fixade en liten poängpromenad i vårt område i mörkret.

I år är Inez bjuden till en Halloween-övernattning hos en av vännerna och så ska vi på spökvandring och Halloween på Liseberg så vi har lite kul planerat inför lovet.

Om ni vill ha tips på saker att baka till Halloween så såg jag att Cervera har jättebra tips och recept, bl.a Mumiemacarons, spökcupcakes och pumpabröd.

Fantastiskt va mycket kul man kan hitta på.

Alla recept hittar ni här.

Såg också att Cervera har fått in den fina Bernadotte-termosen i matt svart, så cool och snygg året om men verkligen klockren till Halloween.

Har ni några goa Halloween-tips att dela med er av?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.