MYSIGA ACCESSOARER

tisdag, september 28, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Kashmirstrumpor Soft Goat // Halsduk Åhlens // Mössa Arket // Tofflor Bubbleroom // Ullhandskar Åhlens // Linne & leggins i merinoull Lindex

Godmorgon!

Har precis skickat iväg barnen till skolan och ska strax gå ut med Ebba på en lång promenad. Är ju ledig från mitt ordinarie jobb på tisdag och det är så himla skönt med en extra dag i veckan att hinna med livet. Jag ska storhandla, tvätta och städa och sen ska jag också hinna med att ta fram, inventera och organisera alla vinteraccessoarer som mössor, vantar och halsdukar för hela familjen.

Är också på jakt efter lite nytt till både mig och barnen, jag behöver ett skönt underställ och funderar på om det svarta setet i merinoull från Lindex kan funka, ser så skönt ut.

Sköna värmande sockar och lite annat mysigt har jag på inköpslistan också. Ny mössa har jag redan köpt (denna) men den fina från Arket hade jag inte tackat nej till att ha och byta med (finns i flera färger).

Just nu är det ganska milt ute men snart slår väl höstkylar till på riktigt så gäller att vara förberedd, avskyr att frysa.

Ha en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.