HÖSTENS & VINTERNS SKOR

torsdag, september 16, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Har älskat mode i hela mitt liv, kläder i allmänhet men skor i synnerhet, det är det absolut roligaste tycker jag och kommande säsong är favoriten. Sandaler och sandaletter är kul det med men rejäla skor som stövlar och kängor är roligast och nu har det kommit in en hel del av säsongens modeller.

Kängorna jag har på mig på bilden är en par gamla från Gant och just snörade kängor som är så snyggt verkar vara hett i år med. Detaljer som spännen i metall och nitar är jag sugen på i år så det ska jag kika på nästa gång jag är på stan.

1 Nelly // 2 Wakakuu // 3 Bubbleroom // 4 Ellos // 5 Flattered // 6 Ellos

En annan tydlig trend i höst och vinter är skor med kontrast, vitt mot svart och andra färger, coolt och kul.

1 Ellos // 2 Nelly // 3 Flattered // 4 Ellos // 5 Arket // 6 Bubbleroom

Dojan som är här för att stanna är helt klart regnskorna, genialiskt med stövlar som ser ut som ett par chelsea-boots och jag har använt mina från Lemon Jelly tokmycket.

Fins stort utbud av snygga stövlar.

1 Wakakuu // 2 Ellos // 3 Nelly // 4 Ellos // 5 Wakakuu // 6 Åhlens

Kraftigare eller s.k chunky loafers är riktigt trendigt och jag gillar dem, kanske inte de allra kraftigaste men lite rejälare sula har jag gärna på tassarna.

1 & Other Stories // 2 Wakakuu // 3 Nelly // 4 Nelly // 5 Flattered // 6 Ellos

Till alla fryslortar, som jag själv, är väl ett par rediga moon boots att föredra i vinter, har tänkt i flera år att jag ska köpa mig ett par men kan inte bestämma mig för om jag tycker de är coola eller lite töntiga. Hur som helst tror jag att de är galet sköna att kliva i efter ett vinterdopp i havet, tillsammans med mina långa dunkappa. Eller på korvgrillningen i skidbacken efter en dag med tighta pjäxor.

Varma skor på vintern är hur som helst a och o och allra bäst hittills gillar jag mina classic sneaker från Inuikii, varma, gosiga och snygga. Jag har ett par i grått men är väldigt sugen på de i beige i kollaget under.

1 Ellos // 2 Bubbleroom // 3 Nelly // 4 Nelly // 5 My Theresa // 6 Bubbleroom

Lårhöga stövlar trendar i år igen läste jag men kunde faktiskt inte hitta så många i butik än, kanske kommer. Själv har jag dessa bruna snyggingar som jag kan gräva fram i år igen, snyggt till tights och stickad lång tröja såhär, en stil jag verkligen gillar.

1 Flattered // 2 Arket

Hoppas ni gillar mina tips!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.