EN DAGENS & PÅ ÖNSKELISTAN

lördag, september 11, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Goddagens!

Efter en underbar sensommardag igår med båttur till Björkö för fredagspizza så vaknade vi upp till en lördag med hällregn. Blev så förvånad. Men nu har det faktiskt spruckit upp igen och solen skiner, skönt.

Bjuden på ett par snaps från mobilen på min dagens, som snart ska bytas till en kvällens faktiskt för jag och mannen ska på 50-årsfirande hos hans bror och fru som bägge firar 50 i år. Ska bli supertrevligt, trots att jag inte känner mig på topp. Ingen förkylning eller så men jag har ju rätt mycket kroniska krämpor och idag vaknade jag med en massa värk och jättetrött.

Får bita ihop, slänga på ett smile och försöka vara så trevlig jag bara kan. Att må dåligt är liksom min vardag men jag är en rätt glad skit för det mesta ändå tack och lov.

Vad gillar ni min väst? Jag tycker den är superstylisch och ett perfekt Catta-plagg, med enkla tights som inte trycker över magen och en långärmad skön t-shirt kan jag ändå se proper ut på kontoret, väldigt användbar för mig med andra ord.

Hittade den på Nelly här.

Sneakersen från Steve Madden använder jag så gott som dagligen, bara att dra på och herregud vilka sköna skor. Köpte mina på Åhlens i våras, här. Såg att Nelly fått in nyheter från SM och jag skulle vilja ha dessa helsvarta, så snygga!

Ja nu är jag sugen på lite höstnytt, bl.a detta.

Klänning Soft Goat // Skor Flattered // Sminkväska By Malina // Magasin Artilleriet // Kofta Arket

Nä nu måste jag göra iordning mig så jag önskar er en fortsatt fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.