MILAJKI

lördag, augusti 14, 2021 0 0

Idag har det känts som rena hösten ute, ingen värme utan blåst och ömsom sol och regn så vi tog en dag på stan jag och en vän med våra kids.

Vi hade bokat en timma på selfiemuséet Milajki och det var ju riktigt kul att klä ut sig och fota i de olika färgglada miljöerna. Herregud vad det hittas på grejer alltså, men detta popup-event är faktiskt en ganska cool grej.

Ligger på Korsgatan 14 t.o.m 30 september och är alltså fotovänliga installationer av olika slag för sociala medier kan man säga, finns qr koder till tiktok osv man kan scanna så kommer det passande musik osv, men jag är ju helt borta när det kommer till sånt så nöjde mig med att bara fota.

Allra roligast tyckte nog Inez, Levi & Joy-Li att det var, Valentin tyckte sådär haha. Inez är ju en riktig liten teaterapa och älskar typ all form av spex så klart hennes grej. Vi mamis tyckte också det var rätt kul men tiden gick alldeles för fort så vi hann inte ta gruppfoto tex.

Man kan boka VIP-biljetter och då får man hjälp med att både fota och ta fram kläder av personal men jag tyckte 300:- pp var dyrt som det var för en timma. Man fotar ju trots allt med sin egna mobil och får alltså bara låna rekvisita och de olika installationerna och det tog tid med ombyten och att hjälpa barnen att nå alla plagg osv. Så tänk på det när ni bokar att man kan inte lösa omkring utan det är snabba ryck om man ska hinna fota i alla olika miljöer.

Lite stiff mami haha, inte superbra på att poosa direkt.

Efter fotandet åt vi sushi på Kaze innan vi åkte hem.

Nu ska jag och mannen ut på en pw, behöver verkligen komma igång och röra mig mer.

Hoppas ni har en mysig helg! Har ni också höstväder förresten?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.