TILL HONOM

måndag, juli 19, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Huvtröja // Dunväst // Skjorta // Keps // Sneakers // Badshorts // Hatt // Byxor // Jacka // Byxor

Godmorgon!

Står och brassar pannkakor till dagens badutflykt och spanar reafynd till mannen under tiden, Care of Carl har den bästa rean på märkeskläder med 30-50% på allt.

Min man är inte dyr i drift när det gäller kläder eftersom han har rejäla arbetskläder på jobbet så ingen flashig kostymgubbe 😉 Och hemma är det mysdress som gäller.

Men det finns ju tillfällen då lite finare kläder kan komma till användning så kul att uppdatera med lite snygga, chinos, skjortor osv.

Tillfälle att fynda vinterjacka också, för vem är noga med att ha säsongens modell? Inte vi iallafall och tycker den här klassiska dunjackan hade varit najs på mannen, varm och go.

Piké-tischa är nog mannens favoritplagg och Care of Carl har många fina på rea, här. Kostymer, skor och massor med annat fint hittar ni också på deras rea, här.

Dagens tips!

Nu har jag stekt färdigt och ska packa och rulla fram cyklarna för en härlig dag vid havet. Mannen jobbar tråkigt nog så det blir bara jag och kidsen, men förhoppningsvis stöter vi på folk vi känner, det brukar vi göra.

Ha en riktigt fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.