SVETTIGT MEN SKÖNT

tisdag, juli 20, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Stronger

God kväll!

Pjuh vilket svettigt träningspass det blev här på eftermiddagen, trots att det var rätt kort. Jo men träning är inget jag älskar, om vi inte snackar vardagsmotion som att cykla, feja i trädgården eller leka typ haha, men ett nödvändigt ont för att må bra.

Slarvat väldigt det senaste, prioriterat annat och det känns att jag blivit svagare i bålen mot vad jag var under vintern när jag gick på yoga. Lite tabata samt yoga och pw har det blivit lite glesa pass av därefter, önskar jag hade bättre disciplin..

Men idag blev det av! Jag och barnen körde en joggrunda och därefter lite övningar hemma på altanen. Hängde inte med i sonens tempo vad gäller löpningen så jag och Inez kom på efterkälken. Blev ca 2,5 kilometer bara men bättre än inget eller hur. Valentin kan ju springa 5 kilometer utan problem, han har grym kondis efter alla fotbollsträningar.

Sprang i shorts och sport-bh, vet inte om det är opassande men var för varm för annat. Och förresten så fick jag visa leg på systemet idag så verkar som att en del tar mig för en ungdom hehe, ok med magtopp då va? Så jäkla konstigt att slänga fram legget när man fyller 40 i år, nästan pinsamt, och det händer alltid bara när jag är osminkad. Ser väl ut som en liten sparv då 😉

Toppen kommer från Stronger och ni hittar den här, har inte mycket till byst att stötta men ändå skönt med lite stöd till det lilla och denna är urskön. Shortsen är gamla men finns liknande här och här.

Ni missar väl inte att koden catarina20 ger 20% rabatt på hela köpet och den gäller juli ut.

Stronger har massvis med olika kollektioner i olika mönster och material, verkligen något för alla, ni hittar alla här.

Själv är jag sugen på ett par coola cykelbyxor, för det är väldigt mycket skönare att träna i kortbyxor på sommaren än i lång svettiga tights, de här färggranna skulle varit coola att mischmascha min topp med.

Rabatten gäller på allt till ordinarie pris, även accessoarer och jag skulle vilja slå ett slag för dessa resistance band som gör hemmaträningen enkel. Tar ingen plats men går att göra massor med tuffa övningar med.

Hur går det för er med träning?

Är ni sådär duktiga och har disciplin och kör en sisådär tre fasta pass i veckan, eller är ni mer oregelbundna och slarviga som jag? Hur som, bättre med något än inget alls, eller hur.

Ha nu en fortsatt fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.