SOMMARMAKEUP & GRÅA HÅR

tisdag, juli 6, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Lyko & Cocopanda

Godmorgon!

Vaknar till halvgrå tisdag men hoppas på att det ska spricka upp.

Tänkte visa de produkter jag använder så gott som dagligen nu på sommaren, går sällan helt osminkad då jag tycker jag ser trött ut och hyn är lite ojämn med små pigmentfläckar jag fått. Har både spf 30 på solkräm (denna) och foundation för att skydda ansiktet.

Jag bättrar sällan på smink under dagen utan tar lite av följande innan jag sticker iväg till playan eller vart det nu blir.

Vattenfast mascara från Helena Rubinstein, haft samma märke på vattenfast i säkert 10 år, bästa på marknaden om ni frågar mig och jag tar bara ett tunt lager på övre fransarna. Separerar så fint.

Complexion Rescue från Bare Minerals i färgen Tan har jag som foundation. Skrivit om många gånger och den är ff favoriten, i synnerhet på sommaren. Den är halvtäckande och ger en väldigt naturlig look.

Touche Eclat concealer som är YSL´s storsäljare har jag också använt i en evighet, har nyansen 2 Luminous Ivory och den är så tunn och fin och täcker mörka ringar under ögonen bra. Ljusar upp och ger fin lyster, tar förutom under ögonen lite på näsryggen, överläppen och hakan. Älskar!

Bare Minerals Strength & Length brow gel använder jag på ögonbrynen, perfekt borste att forma brynen med och formen håller bra under dagen. Finns i olika bruna nyanser men jag har den genomskinliga så mina bryn är svarta i sig själva. Fyller ej i brynen med penna när jag ska till stranden, som här på bilden, men gör det annars för att fylla i glesa partier och använder då denna från Sweed som jag även använder på ögonen till fest.

Blush/bronzer duo från Loreal ger lagom med färg på kinderna, prisvänlig och perfekt liten ask för handväskan.

Sminkborstar behöver jag köpa nya, har en som är bra just nu men önskar mig detta set från Hickap som innehåller alla borstar man kan tänkas behöva.

Var ett bra tag sedan jag färgade håret nu och sidorna är fulla av gråa hår, så tråkigt men samtidigt vet jag inte om jag bryr mig så värst, trött på att färga men är samtidigt inte helt redo att bli grå.. tror jag.

Sen har solen gjort mitt hår väldigt orange i längderna så nu ska jag prova (efter tips) att lägga i en halvpermanent toning, som går ur efter 15 tvättar, i färgen 98 Steel Silver från Schwartzkopf. Blir lite nervös av tanken men man kan blanda den med balsam också. Ska dämpa orange toner i brunt hår.

No Orange från Fanola som jag gör inpackningar med dämpar ju också men inte fullt så mycket som jag önskar, vill bli mycket kallare i håret.

Ska prova, kommer visa för och efter så får ni också se.

Ha en superfin tisdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.