HÖG MIDJA & CROPPED TOP

tisdag, juli 13, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hallå denna extremt heta dag, jösses vilken värme! Har ni också det? 30 nånting ute och jag håller på att smälla av. Badat i havet i timmar men blev överhettad efter bara 5 minuter hemma, gaaah!

Får spruta av mig med trädgårdsslangen tror jag.

Imorgon ska jag på lite kalas efter jobbet, min kära morfar fyller 90 och det måste ju firas såklart!

Så ska smita tidigt från jobbet och hämta kidsen innan vi drar iväg några mil inåt landet. Här står jag i min beachfrippa och provar ut en outfit till imorgon och rotade fram dessa fladdriga brallor som faktiskt är himla tjusiga, ett sånt där grymt H&M-fynd jag gjort i mina dar, kostade väl nån hundralapp på rea.

Delvis fodrade så ej genomskinliga, grymt fin passform och sådär rejält höga så man kan ha en sån här superkort topp till, snyggt. Korta toppar är annars inget jag bär ofta, får liksom inte bli för stort glapp mellan byxa/kjol och topp om jag ska trivas, vill inte visa naveln..

Sen tänker jag att morfar kanske får nåndimpen ändå om man kommer med magtopp så det kanske blir nåt annat haha. Nää det tror jag inte men vet i fasen om byxa är skönt i denna värmen, kör nog på fladdrig klänning istället.

Byxorna är som sagt gamla så kan ej länka till dem men hittade liknande här, här och här. Toppen är också från H&M, gammal den med, gullig liten sak med volanger.

Hittade en jättefin med puffärm hos Nelly som hade varit superfin till dessa byxor också, här.

Visade aldrig full outfit från helgen men på fötterna hade jag mina favoriter från Valerie, skönaste klackisarna jag någonsin ägt i mjukaste lädret ni kan tänka er. Rejäl klack som inte är för hög, älskar.

Nu ska jag slänga ihop en lax & citronpasta här, hoppas ni har en fin tisdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.