HALLEN

fredag, juli 30, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Ljus Nordic Nest // Lampa Nordic Nest

Men hur deppigt väder om jag får fråga?

Nog för att vi behövde lite regn i våra torra marker men en störtskur sen kan det väl vara bra. Liksom 17 grader och ständigt smattrande mot rutorna.. Nåja, vi ska nog hitta på nåt trevligt i regnet och dessutom ser det ut att vända till sol i eftermiddag, och då ska jag iväg på tjejträff på Hönö passande nog. Mannen har äääntligen gått på semester nu med, han sover i skrivande stund för han gick av sitt sista pass kl 01 inatt så han behöver sova ut lite.

Det har varit riktigt segt att vänta på hans semester, inte alls kul faktiskt när man inte har samtidigt. Svårt att planera saker på egen hand med barnen kan jag tycka, speciellt eftersom vi har hund som inte får följa med på alla aktiviteter. Men nu har vi iallafall drygt två veckor tillsammans. Som jag längtat.

Tavla Wall of Art

Moffat ner ett fång blommor i en vas, det växer som tusan i pallkragarna, så roligt.

Positivt med sämre väder är iallafall att man får tid och ro till att rensa och städa, så det har jag gjort och det är skönt som tusan.

Får också tid till att tänka på inredning och förändringar jag vill göra och tänker att jag skulle vilja byta skåpen här, trött på dessa vita från Ikea och tänker att Inez skulle nog vilja ha dem i sitt rum, hon behöver bättre förvaring. Här i hallen skulle jag vilja ha denna skänk från Mio, SÅ fin men tror tyvärr den blir något för låg här.

Har ni tips på en snygg skänk i trä som ni tror skulle passa här så hojta gärna!

Nåt i stil det här med rotting från Mio hade varit fint också.

Hur har ni det med vädret? Ser ut som att större delen av Sverige har det lite sämre. Eller sämre och sämre, en del kanske uppskattar gråmulet regnväder 🙂 Finns ju ett lugn över det på nåt vis.

KRAM

0
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.