FLUFF FLUFF FLUFF & KVÄLLSPROMENAD

torsdag, juli 8, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Godkväll!

Alltså dessa goa fluffiga buketter som jag kan plocka in från trädgården nu, lycka! En riktigt må-bra-sak för mig är att odla, jag mår som bäst när jag får vara aktiv och greja med saker, bästa terapin verkligen.

När jag ”blir stor” ska jag bli som Karl-Fredrik, med en massa fluff fluff fluff överallt haha.

Kom precis hem från en lång kvällspromenad men mannen, efter att ha spenderat några timmar vid badet. Vi har så vacker natur runt om oss och jag kan gå i timmar och bara njuta av havet, fälten, bergen och skogen.

Tröja Röhnisch // Tights Stronger // Skor Steve Madden

Gjorde en missbedömning av värmen och tog på mig en munkis för jag tänkte att kvällen skulle bli lite kall, men herregud sicken hetta, höll på att dö av värmeslag på vägen. Hade inget under tröjan heller så kunde inte slänga av mig haha.

Dröp av svett när jag kom hem nu och kastade av mig på dirren.

Ni missar väl inte att ni får 20% hos Stronger med min kod catarina20, gäller på allt med ordinarie pris, tex tightsen jag har på mig. De har ju så mycket fint i härliga prints och sköna material. Jag är lite sugen på ett loungeset i blått från nya kollektionen.

Nu ska jag ta mig något gott att äta, brände ett gäng kalorier på promenaden kan jag tänka mig för jag är vrålhungrig!

Hoppas ni haft en fin dag.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.