SKOLAVSLUTNING 2021

tisdag, juni 15, 2021 0 0

Så kom äntligen dagen som barnen längtat så länge efter, skolavslutningen!

Nu väntar ett långt härligt sommarlov för våra älsklingar som blivit så stora att jag inte fattar nånting, får en tår i ögat när jag tittar på mina fina kids. En gnutta vemod över att tiden går så fort men också en oerhörd stolthet över hur fina små människor de är, snälla, omtänksamma goa goa ungar!

Tyvärr får inte vi föräldrar vara med på avslutningen i år heller, supersorgligt verkligen och jättetråkigt, men samtidigt har vi såklart full förståelse.

Vi får ta igen det nästa år, gånger 3 🙂 Då blir det untz untz på skolgårdarna, tror ni inte!?

All in på festligheter nästa år hoppas jag verkligen.

Nu ska jag gå ut i trädgården lite innan det är dags att hämta mina kids igen för lite avslutningsmys här hemma.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.