BÄSTA PÅSKGODISET & PRICKIG NYHET

fredag, april 2, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Godaste påskgodiset?

Anton Bergs mandelägg med lakrits utan tvekan säger jag!! En påse på mindre än en minut kan jag nog lätt få i mig, farligt goda och minst sagt beroendeframkallande, ni har väl inte missat dessa?

Lilla skålen de ligger i har jag format av sån där billig rolig hobbylera som finns på TGR bl.a. Bara att forma och låta självtorka.

Apropå prickigt, som äggen är, så såg jag att Nordic Nest fått in en så himla fin servis bland sina nyheter. Freckle heter den och finns i tre olika färger, vit, beige och svart, helt underbar och jag är SÅ sugen på den beiga.

Nu ska jag ut och kratta gräsmattan innan svärmor kommer för lite påsklunch. Jag är lite tung i huvudet idag efter gårdagens bubbel och allsång på Hönö, hade en väldigt mysig kväll med vänner utomhus med en trubadur, musikquiz mm, så roligt.

Önskar er en fin långfredag!

KRAM

0
2 Comments
 • Jennie
  april 3, 2021

  Nu är ju smaken som baken men Olsen och Jensen har ju sitt Dotti som är ännu finare tycker jag 😉 Har kopparna och pastatallrikarna som jag älskar! Billiga dessutom.

  Glad Påsk min vän! 🐣

  • Catta
   april 4, 2021

   Hittar ingen som heter Dotti från dem men en som heter Poppi, är det den du menar? Så sjukt fin iallafall 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.