APRILVÄDER VAR DET JA..

söndag, april 11, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Mio

Nej men vad händer?

Det snöar slask ute, suck alltså. Var inte alls vad jag hade förväntat mig idag. Jag som hittade den här bilden i mobilen och drömde mig bort till sommardrink på altanen i tunn klänning, kändes så nära igår när det var så soligt och fint, men nähe. Smack sa det så kom det slask runt lunchtid idag.

Tiden som jag skulle viga åt trädgårdsfix igår gick ju åt till kämpa sig igenom dumma dumma migränen så jag fick inte gjort vad jag ville och idag har man ju inte ens velat sticka ut näsan, även om vi är så illa tvungna som har vovve.. Tur jag hann en längre innan busvädret kom.

Brrr så ruggigt det blev. Har iallafall fått gjort tråkigheter som storstäd och tvätt idag och det är väl ett rimligt tidsfördriv.

Vi har faktiskt kollat en del på båt idag också, skulle så gärna vilja ha det, som så många andra i dessa tider uppenbarligen = vröldyrt.

Får se vad/om det blir. Jag har ju sånt längt ut till holmarna i sommar utanför öarna där jag är uppvuxen, fly bort från bryggor och stränder packade med folk och ut på öppet hav och hitta en kobbe att strutta omkring halvnaken på, det är livet det. Vill åka ut till Vinga och hoppa från saltstänkta klippor, och alla andra holmar som ligger där omkring, så otroligt vackert. Det är så jag spenderat många sommardagar som yngre, när man var öbo. Visserligen öbo nu med, men Hisingen är lite för stor för att ge den där ö-känslan och Hönö-borna kallar det för stan haha.

På senare tid har det blivit enstaka båtturer med vänner och det är ju lyx det med men vore en frihet att ha egen båt.

Nu ska jag sätta mig och skrolla igenom Sara Bäckmo´s trädgårdsblogg efter tips från mamma och jag fattar inte hur sjutton jag kunnat missa den, det är ju ändå nordens största trädgårdsblogg.., vilken skatt av tips!

Allt från kompost till odling av allt mellan himmel och jord, recept och jag förstår det som att hon och hennes familj lever självförsörjande på grönsaker på Skillnadens gård i Växjö, så coolt.

Snappade upp ett annat tips tidigare idag, nämligen den här grymma hyllan/rullvagnen för förodling av växter, som jag håller på med nu, perfekt att rulla ut och in med alla små krukor för avhärdning osv. Sen är den supersnygg att ha både inne och ute till allt möjligt. Inredning som är både snygg och praktisk gillar man ju.

Föll för det här blombordet också, som kan fungera lite som rumsavdelare på altanen. Även det här stativet till krukor, så de slipper stå rätt på trallen.

Ja här ska piffas ute, när aprilvädret slutat bråka och försommarvärmen kommer, ja det kanske inte blir förrän i maj men tiden går ju fort!

Nu ska jag köra lite tabata så jag frigör lite goa endorfiner, önskar er en fin söndagskväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.