VÅR I LUFTEN & PW TILL HAVET

torsdag, mars 4, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Men sicket kanonväder vi har i Götet!! Har ni också det? Hoppas, för gud så härligt det är med detta våriga. Är så glad över att kunna cykla mer till jobbet igen, över att barnen stannar kvar ute och leker efter skolan, ljuset, ja allt som har med våren att göra.

Blir så mycket roligare att fota och blogga när ljuset är bra också 😉

Knäppte en snabb på min topp när jag var hemma på lunchen för jag vill tipsa er om denna enkla ribbade topp men som har axelvaddar vilket jag älskar! SÅ tacksam över det modet då jag är så väldigt petit över just axlarna och vill gärna bredda dem. Visst att hantlar kan göra en del av jobbet men fusk med vaddar är inte fel haha.

Här hos Lindex hittar ni denna och jag har den i svart också, så snygga och sköna vardagsplagg.

Älskar Lindex numera och jag som fått dille på ribbat föll för det här linnet nu när jag skrollade bland nyheterna, och den här fina skjortjackan i trikå. Ja men det rullar ju in så mycket fint bland nyheterna nu så det är inte klokt.

Börjar spritta i kroppen nu alltså, nästan så ett litet vårskrik ligger och trycker. Fick trädgårdssug också, ser bedrövligt ut i vår så det behövs verkligen börjas röjas nu haha.

Men kolla så fint på min och Ebba långa pw till havet, otroligt tacksam över detta, alla jobbiga tankar blåser liksom bort där nere och Ebba ser så lycklig ut när hon skuttar omkring som en liten tångloppa vid vattenbrynet över sanden genom vassen. Vi var på en 50 minuter lång pw så nu sover vi nog gott..

Ha det fint kära ni.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.