SWEED LASHES

lördag, mars 6, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Sweed Lashes

En del fokus på skönhetsprodukter det senaste och jag fortsätter med temat för här ska ni få tips om bästa mascaran på marknaden, nämligen från SWEED. Jag har provat många olika mascaror, allt från billig till bland de dyraste men nu har jag hittat den som kommer få stanna och jag kan inte fatta att jag missat den tidigare.

Lördagsmejkat mig lite, inte för att jag ska göra något speciellt utan bara för att få känns mig lite extra fin och för att visa er dessa produkter.

Mitt högeröga ville inte hänga med riktigt så vänder min bästa sida till och jag har lagt en ögonmake med bara tre produkter, alla från Sweed, Lash Lift Mascara, Bright -Silk Kohl Eye Pencil och Dusty brown -Silky Kohl Eye Pencil.

Borsten på mascaran är så sjukt bra, otroligt lätt att applicera med denna. Jag som har ganska små ögon (och säkert dålig teknik) brukar kludda på både ögonlock, näsa och under ögonbrynen med vanliga stora bortsar, den här når alla fransar hur enkelt som helst.

Den bruna eyelinern har jag dragit runt runt ögat och den suddat ut som en skugga på ögonlocket så jag har alltså ingen vanlig ögonskugga utan bara den, skitsnygg brun färg som även kan användas på ögonbrynen tycker jag.

Sen har vi den ljusa pennan som man använder innanför nedre franskanten för en piggare look, öppnar liksom upp ögat och förstorar. Hade alltid kritvit sån i tonåren på 90-talet, med svart eyeliner runt ögat, riktigt hårt look haha, var en s.k ”kicker” med buffaloskor och lång kjol med slits bl.a. Oh my vilket mode..

Har blivit lite mjukare i min stil nu kan man säga, och den här mer cremevita pennan ger precis det där mjuka men klara ögat jag vill ha.

Sweed har förutom sin prisbelönta mascara (Daisy awards) och ögonpennor även fransserum, lösögonfransar och lite annat och ni hittar hela sortimentet här.

Inte van vid att se mig så här sminkad, ändå är det bara pennorna runt ögonen och läppenna som är skillnaden mot vardags-makeupen. Har alltid foundation, mascara och rouge bara till vardags. Mina bryn är naturligt såhär mörka, kan dutta i lite med penna längst fram ibland där stråna blivit lite glesare med åldern bara, så mina färger gör en del.

I 20-års åldern gick jag ofta helt utan smink och var inte så väldigt intresserad utan det har kommit med åren och nu när jag är 40 (i december) tycker jag det är roligare än nånsin att ”trolla” lite.

Hudvård lägger mer pengar på nu också, mognare hud behöver mer kärlek men jag vågar inte prova injektioner utan håller mig till produkter med aktiva ingredienser vilket jag tror stenhårt på.

Sweed är ett svenskt märke och grundaren Gabriella Elio kan ni läsa om här.

Nu ska jag ut i trädgården en sväng, hoppas ni har en fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.