NYTT LACK, EN SNABB DAGENS & DRÖMVINST

måndag, mars 22, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Det slår aldrig fel, varje vår blir jag sugen på lack i orangea toner, knalligt ska det vara och i år blev det ett från OPI som är ett gellack som härdar i dagsljus. Håller mycket längre än vanliga lack men tas bort lika lätt med remover, valde färgen Tempura-Ture is Rising! och det finns hos Lyko här.

Beställde även en bryn-gel då min var slut och den här från Bare Minerals får mina ganska grova bryn att ligga på plats hela dagen, grym borste också och den finns här. Passade på nu när Lyko har 20% på ögonmakeup och bryn. Finns i tre olika nyanser men jag valde klar för jag vill bara att de ska hållas på plats, behöver inte mer färg på mina redan svarta förutom i små gluggar där jag nu duttar med pennan från Sweed.

Lacket finns i flera glada roliga färger.

Väska // Kappa // Sneakers

Bjuder på en snabb dagens, i favoritkappan och väskan, som jag har väldigt ofta till jobbet. Viktigt det där med lågt PPA ni vet 😉 (pris per användning). Och jag säger bara det, ska ni unna er ett par sneakers i år så röstar jag på dessa från Steve Madden, ojojoj så sköna. En dra-på-sko, sitter som en go strumpa och jag tror ingen kan få minsta skav i dessa. Färgen taupe som jag har är en mix av grå och kallbrun, så snygg.

Finns i andra snarlika modeller och olika färger också, bl.a här hos Åhlens.

Personligen har jag haft lite svårt för trendiga chunky sneakers men de här är liksom ett mellanting, lagom chunky, skönt när man kommer upp lite och får bra med dämpning.

Mixat måndagsinlägg men jag måste ju bara visa min grymt fina eldfat som jag vann i en instagram-tävling, något som man liksom har världens minsta chans att göra med tanke på hur sjukt många som brukar vara med och tävla, men jag vann ta mig tusan!! Så glad.

Har ni sett så himla himla fint!

Var tvungna att premiärgrilla lite marshmallows igår, var så fin kväll.

Det är en tjej från Jönköping som tillverkar dessa och hon kommer snart ha en hemsida också men finns nu på instagram under namnet @sawadesign

Fatet finns i två olika storlekar och detta är det mindre av dem, helt perfekt storlek tycker jag.

Och som om inte det vore nog så vann jag en tävling till igår, fattar ingenting, vad händer!? Även det något till trädgården, ska visa när jag får hem det om en dryg vecka..

Nu ska jag gå ett varv med en rastlös vovve här och sen hämta Inez hos kompis.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.