FREDAG & PÅSKRISET 2021!

fredag, mars 26, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Välkommen fredag & hej årets färgsprakande påskris! Eller påskbukett mer då, precis som jag brukar ha varje år, tycker det är så fint.

Ett hopplock av gammalt pynt med diy, förra helgens bukett (som står så fint ännu) och äppelkvistar.

Fredagens jobb-outfit i favorit-skjort-jackan från Lindex, livets plagg typ, åtminstone under vinterhalvåret, för en fryslort som jag. Tights och knähöga mockaboots hade jag idag, snyggt och skönt. Sen har jag inte frusit idag för jag har hjälpt till på vårt lager med att lyfta stålstänger, lär ha en del träningsvärk imorgon haha. Gött att få ta i lite, ogillar egentligen stillasittande arbete så skönt med lite fys. Blå lång arbetsrock hade jag, till mina mockaboots, och klapprande omkring där på betonggolvet, så snygg SÅ.

Och vill ni ha tips om snyggaste skjortjackan förutom denna så har jag beställt den här lite längre i beige från Kappahl, passade på nu när de har 20% på dam (och herr).

Ser ni blänket där i snibbarna, det är mina fina blixtörhängen från PFG Sthlm och ni missar väl inte att koden CATARINA20 ger 20% på hela sortimentet?

Unna er lite nytt vårbling kanske?

Pricken över i är ju Inez söta pärlade kanin i neonrosa och vitt. Hon har gjort ett 20-tal såna i olika färger genom åren, så söta. Imorgon ska jag visa ett väldigt fint DIY som ska få hänga i ett annat ris här hemma, det blir mindre färggrant men SÅ fint!

Vasen från H&M älskar jag, verkar tyvärr sålt slut online såg jag nu när jag skulle länka, men kanske finns i butik. Annars har de många andra fina prisvärda vaser här.

Fångade eftermiddagssolen i vår hall, har regnat idag och varit mulet men nu sprack det upp för en liten stund, men snart väntar mer regn.

Nu ska jag göra laga fredagsmat till mig och Valentin, mannen jobbar till inatt och Inez är hos bästis.

Önskar er en riktigt härlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.