FÖRSTA VÅRMÅNADEN ÄR HÄR!

tisdag, mars 2, 2021 0 0

Innehåller reklam/annonslänkar Nordic Nest

Godmorgon!

Ja tänk att vi är inne i mars nu, wiiiii så härligt! Hoppas på riktigt härligt vårväder, även om vi säkert kan förvänta oss ett och annat bakslag med vinterväder..

Fick med mig en liten färgglad bukett från Blomrum i lördags när jag var på stan en sväng med en vän, viburnum och vallmo som är två favoriter. Den pampiga vasen från Louis Roe kräver sin längd på buketten för att den inte ska försvinna däri och jag längtar tills jag kan gå ut och knipsa långa syrén -och äppelkvistar i trädgården och sätta i den.

Vasen finns ju i mindre storlekar hos Nordic Nest också.

Vårsolen letar sig in i lilla radhuset och det är så härligt, blir en fin dag idag. Har massor att göra men hoppas på att hinna njuta lite med en kaffe på altanen också.

Väntar på ett par påskdekorationer som jag beställt från Nordic Nest, de har så mycket fint här och det är ett par saker från DBKD jag väntar på, i gulligt prickigt.

Ha nu en fin dag så kanske vi ses lite senare igen.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.