DAGENS FÅNGST

lördag, mars 20, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Har ni sett så vacker bukett jag fick med mig hem från stan idag, Blomrum har verkligen alltid snittblommor helt i min smak. Först funderade jag på en stor maffig Magnoliakvist (eller mer som en gren faktiskt) eller Vallmo i olika färger, men blev denna till sist. En kombo av vårig syren, julros och blomstermorot, otroligt fint om man frågar mig.

Unnade mig en ny flaska av Bal dÁfrique också, min all time favorite från Byredo (finns här bl.a).

Blev en långlunch på Bellora med mitt lilla hjärta och Carro, tryffelpasta och pizza med mozzarella och prosciutto, ett litet glas bubbel på det, SÅ gott.

Invigde mina senaste sneakers och herre jösses så sköna de är, bara att dra på och de sitter som en smäck och dämpar sådär mjukt under fossingarna. Färgen heter taupe och är superfin om man frågar mig, köpte dem på Åhlens här.

Hunnit med mycket idag känner jag, först långis med Ebba, sen storhandling, vända på stan med lunch och shopping, långpromenad med mannen ner till havet och runt om på en timma och nu har jag landat i sonens rum framför premiären av Let´s Dance. Övriga familjemedlemmar vill se på film istället, jaja..

Imorgon ska det bli kanonväder och då tänkte jag hinna med lite plantering osv, köpte på mig ytterligare lite grejer idag på Ica, bl.a två Dahliasorter till, nya handskar och snigelmedel. Hade sjukt mycket mördarsniglar i vår trädgård förra året så nu jäklar ska jag utrota dem tidigt.

Denna sort verkar som så att sniglarna äter sig mätta av dessa korn men sen kryper de tillbaka till sina gömställen där de dör av uttorkning, ja usch det låter verkligen hemskt.. men vad gör man?!

Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag!

KRAM

0
1 Comment
  • Sofie
    mars 21, 2021

    Såå snygga skor! 😍 Klickade precis hem ett par till mig själv. Parfymen skulle jag mer än gärna lukta på med. Men finns inte i min stad. Synd! Tack för en fin blogg. Älskar dina tips! Ha en underbar söndag! 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.