SPORTIGT & SNYGGA ACCESSOARER

torsdag, februari 11, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar till Aimn, Björn Borg, Idun & Ideal of Sweden

Bikini // Laptop-fodral // Flaska // Träningsjacka // Svarta sneakers // Sneakers Espresso // Airpod-fodral // Solkräm

En liten önskelista såhär i råkalla februari, med längt till plusgrader och varm vårsol. Ja för även om jag gillar snö och kyla som ger möjlighet till härliga vinteraktiviteter så skulle jag väldigt gärna vilja sticka ut på pw eller jogg utan att framförallt ansiktet blir helt förlamat av iskyla.

Ni vet känslan med första sneakers-dagen utan strumpor på våren, himmelsk, tycker ni inte det? Haha, det gör jag. Och på tal om sneakers så har Aimn släppt en liten go kollektion i några väl utvalda färger, här.

Ser ut att vara ursköna, enkla att dra på sig och till bra pris. Gillar man ju.

Givetvis matchar vårkollektionen med träningskläder skorna också, snyggt.

Ideal of Sweden gör samarbete med Glacial med flaskor som matchar mobilskal och andra tillhörande accessoarer, kul! Ideal har även ett gäng coola munskydd för den som inte vill kompromissa med stilen samtidigt en skyddar både sig själv och andra.

Eftersom det kommer dröja till partykvällar känns det som att det ff är stort fokus på lounge -och träningskläder och där tycker jag Björn Borg ligger i toppen med snygg design, gillar vårens nyheter starkt.

Sen när vårsolen kommer med full styrka gäller det att vara beredd med spf:en och All-in-one day cream från Idun kommer jag smörja med flitigt över ansikte och dekolletage. Det sistnämnda har jag slarvat med i min ungdom så är ganska solskadad där med fläckig och ojämn hud som jag försöker skydda så gott det går samtidigt som jag lapar sol som jag älskar så mycket..

Önskar er en toppen-torsdag!

KRAM

0
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.