GOTT & BLANDAT

tisdag, februari 2, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God dag!

Är egentligen lite för stressad för att kika in här men bloggen är min avkoppling på nåt sätt, det är någonting jag verkligen gillar och jag slipper tänka på alla måsten en stund..

Idag har jag faktiskt varit på stan en sväng, åkte 9:40 och var där precis när det öpnade så jag kunde uträtta mina ärenden när det var tomt på folk. Hade en lista med saker jag skulle köpa till Inez på hennes födelsedag på söndag, och även om jag köpt en del på nätet så ville jag handla lite i fysisk butik också. Så det fick jag gjort och är nu klar med hennes presenter, och fick med lite annat i farten också.

Bl.a en ny kräm från The Ordinary som jag velat prova, denna med magnesium och c-vitamin, som ska jämna ut huden och reducera ålderstecken. Kommer använda den i kombination med detta serumet som innehåller hyaluronsyra för bästa effekt. Behöver antioxidanter för min vintertrötta och numera lite mogna hud, herregud, blir ju 40 i år!!

Så här ska vårdas det som vårdas kan.

Jag älskar ju olja under denna tiden på året och när min arganolja är slut ska jag testa nyponoljan. Tar alltid ett par droppar olja innan makeupen för extra lyster nu på vintern. Dessa oljor går ju in i huden utan att täppa till porerna och utan att ge en fet hinna, älskar! Beroende av mandeloljan från Maria Åkerberg också. Har i både ansiktet, på kroppen och i håret.

Den lilla söta bordsspegeln med marmorfot hittade jag på H&M, verkar inte finnas på nätet (än?) men finns en med träfot här och en massa annat fint i ljus marmor här.

Kolla de här fina då! Fick också följa med hem från H&M, håller på att plastbanta och dessa mått är i metall.

Hittade inte dessa mått på nätet heller men annat i samma mönster bland H&M´s nyheter här. De hade också fått in mycket fint till den lilla hallen, kolla här.

Den vita keramikvasen finns i webbshoppen iallafall, här, tycker den är så himla vacker och har kikat på den länge. Kunde lika gärna varit en dyring från Artilleriet, eller hur! Kul med fina budgetalternativ.

Kudde i fåtöljen hittade jag på Ellos Home, Nola heter den men hittar inte på webben, men de har fått in SÅ mycket fina saker i liknande stil, kuddar med strukturer osv här.

Jag beställde förresten den här lampan för ett tag sen från Ellos, men det är lång leveranstid så får nog vänta en månad till innan jag får den ungefär.

Den svarta industrilampan vi har sovrummet har kommit in i vitt, här, och jag tänker att den hade varit cool i Inez rum. Finns även en mindre modell här, samt mässing här och här.

Nu ska jag och Maria ut i pulkabacken med kidsen en stund innan maten här, har ni också snö?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.