VIKTEN AV ATT TRÄNA

torsdag, januari 28, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar/reklam för Röhnisch

Hoodie // Tights // Sneakers (annan färg)

Hello darlings!

Hur mår ni? Jag ska strax ut på pw/jogg innan ett hemma-yogapass.

Jag kan ju tyvärr inte gå på yogaklasserna på söndagar längre då de bytt dag och på vardagarna kan inte jag sticka iväg på pass (kanske nån gång ibland), så då får man lösa det med hemmaträning.

Det är ju dock en väldigt stor skillnad tycker jag för man (läs jag) kör inte alls lika hårt och länge, jag måste ha en instruktör framför mig för att det ska bli riktigt bra genomfört men samtidigt tänker jag att hemma är bättre än inget. Gillar kombinationen av först en pw och sen yoga och ibland kör jag lite med flexi-bandet också. Fick det och hopprep av mannen i julklapp så ska börja hoppa hopprep också, på altanen fram mot våren.

Jag har hållit på med både gymnastik (hela barndomen) och boxning (när jag var runt 20) så får se om mina jumping skills sitter i.

Hur som helst, träning är ju livsviktigt faktiskt och nu med ultimatum från läkaren så är jag ju bara tvungen. Ja det är ju för min egen skull såklart och inte hennes men samtidigt vill man ju inte vara en belastning i vården. Rörelse är viktigt för alla, människan är skapt till att vara igång fysiskt och ingen mår bra av att vara stillasittande. Träning gör att man blir piggare, starkare, sover bättre och mår bättre allmänt. Så självklart egentligen men ändå kan det ibland vara svårt att kicka igång sig själv, hitta tid och motivation. Håller ni med?

Sport-BH (nya färger)

Älskar Röhnisch som ni vet, supersköna material och så bra passform, älskar tights med lite högre midja och har flera favoriter. De jag gillar allra bäst är deras kompressionstights, de ger gott stöd och gör gott för min dåliga blodcirkulation.

Snygg design och härliga färger, kolla bara allt fint bland deras nyheter.

Röhnisch har träningskläder i strl XS-XXXL, träningskläder för gravida, golfkläder och accessoarer som flaskor, kepsar mm. Lite coolt att detta svenska varumärket funnits ända sen 1940-talet också.

Gällande motion så måste jag också slå ett slag för vardagsmotionen, som att cykla istället för att ta bilen, trappor istället för hiss, dammsuga och annat man kan feja med i vardagen. Vi har världens slöaste gamla hand-gräsklippare tex, ni fattar ju vilket styrkepass att pusha den i en decimeter högt sommargräs, blir man svett och go kan jag tala om haha. Kanonträning.

Ha nu en fin kväll.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.