UNDERBAR PROMENAD I MIN GLESBYGDSKAVAJ

lördag, januari 16, 2021 4 0

Innehåller annonslänkar

Hej!

Ser ni vilket underbart strålande väder vi har!!

Alltså man blir ju så lycklig och vet ni, solen värmer faktiskt riktigt gott i ansiktet, så så härligt.

Valentin har uteträning med handbollen så jag mannen och Ebba följde honom och passade på att ta en skön promenad. Efter lunchen här nu strax så ska jag iväg och vinterbada, universalkur för kroppen kan jag lova. Och i eftermiddag ska vi hem till vänner och grilla i deras trädgård, älskar allt utehäng vi har tillsammans. De har köpt ett eldfat som vi ska inviga och då passar vi på att grilla och äta tillammans, ska bli urmysigt.

Väska Wakakuu // Teddyfleece I Dig Denim // Solglasögon Chimi // Byxor Ellos // Vantar Lindex

På mig har jag världens goaste jacka i pilé, snyggaste ”gledbygdskavajen” på marknaden om man frågar mig. SÅ varm och go och med längre bakstycke och hög krage, älskar.

Vår lilla pärla, som var väldigt pigg och rask i benen idag, det blir vi väldigt glada över då vår snart 13-åriga Ebba haft mindre energi de senaste dagarna och då blir man genast lite orolig. Men idag var det fart i tanten, hurra!

Pile är så snyggt tycker jag och andra fina varianter jag gillar är denna från H&M, denna från Lindex och denna från Arket.

Passar på att tipsa om att Lindex har 30% på ytterkläder och värmande accessoarer, jag ska kolla om Lindex här i Amhult har denna mössan och dessa pilevantar sen när jag ska bort och köpa hundmat.

Nu ska vi äta lunch, önskar er en riktigt härlig lördag!

KRAM

0
4 Comments
 • Ellinor
  januari 16, 2021

  Tack för alla tipsen, älskar också pilé! Och såna här inlägg, gillar verkligen din stil och man blir så inspirerad. Dags att uppdatera garderoben lite inför våren:-). Ha en trevlig lördag!

  • Catta
   januari 17, 2021

   Blir så glad av dina ord, tack! Kul att du gillar och blir inspirerad 🙂
   Kram

 • Marie
  januari 19, 2021

  Åh vilken härlig jacka! Perfekt för promenader och vandringar.
  Hur är den i stl? Såg att den var oversized, men är den väldigt stor?

  • Catta
   januari 21, 2021

   Hej och ursäkta sent svar!!
   Tack, ja den är helt underbar 🙂 Den är precis sådär lagom oversized tycker jag, svårt att beskriva bättre än så men jag tog xs som är min vanliga storlek och den är perfekt tycker jag. Syns inte riktigt här men den är längre bak vilket jag gillar väldigt mycket.
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.