TRÄDGÅRDSPLANERING

lördag, januari 23, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Hoppas ni har en fin lördag, och haft lika vackert väder som vi. Så härligt med sol! Hann tyvärr inte fota några fina bilder idag, varken i hemmet eller på promenaden, inte hunnit helt enkelt.

Varit iväg och hälsat på familj som vi inte sett på väldigt länge, och sen var det dags för träningsmatch för Valentin mot GAIS så varit fullt upp och nu ska jag strax fixa med middagen så killarna får mat när de snart trillar in här vrålhungriga.

Men ser ni så härlig bukett jag hittade bilder på från i somras, underbara luktärter och annat, SOM jag längtar tills trädgården står i blom igen så man kan plocka in såhär fina buketter. Visserligen är just denna bukett plockad hos vänners föräldrar på Björkö, jag hade bara två färger på mina luktärter. Dags att beställa fröer och planera inför sommarens blomster i trädgården, vill ha mycket!

Till favoriterna hör bland annat luktärt, rosenskära, stjärnflocka, vallmo och dahlia.

Sugen på en ny vas också, saknar en och annan variant i ”vasgarderoben”, vill ha för alla möjliga olika sorters buketter och Cervera har 20% på massor med fina vaser nu, från bl.a Klong, By On, Jonathan Adler, Rörstrand osv, här.

Gillar den här från & Klevering väldigt mycket tex.

Även annan inredning som ljusstakar mm har de också 20% på och jag såg en annan bloggerska som hade köpt en stor och liten av Tender från Klong, bland de finaste jag vet.

Med det tipset önskar jag er en fortsatt fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.