THE ORDINARY GUIDE

måndag, januari 4, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Lyko & Chimi

Foundation // Syramask // Serum // Serum // Dagkräm

Ni vet min favorit bland skönhetsserier The Ordinary? Nu finns det en helt grym guide hos Lyko som de tagit fram tillsammans med The Ordinary. I den har de satt samman ett helt gäng olika hudvårdsrutiner för allas behov.

Ni hittar guiden här.

Jag har använt dessa produkter länge nu och de är verkligen helt fantastiska, galet bra priser för professionell hudvård. Favoriterna hittar ni i bilden, tillsammans med arganoljan. Sugen på att prova retinoid-serumet som jag hört ska vara grym, och marulaoljan.

Alla Ordinary´s produkter hittar ni här.

Nu ska jag brassa käk och sen slappa i soffan efter en ganska seg arbetsdag, skönt att jag har två dagar ledigt nu igen. Visst märker man att det blir lite ljusare om eftermiddagarna nu, så vansinnigt härligt. Hämtade faktiskt ut ett par nya solisar idag som jag hoppas på att få använda snart, dessa från Chimi som jag köpte nu till reapris, SÅ snygga! Ska visa på imorgon.

Ha en fin kväll!

Kram

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.