MIN BÄSTIS & ÖNSKELISTA JANUARI

tisdag, januari 19, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Lindex, Flattered, Care of Carl, Åhlens, Wakakuu & Gucci

Pälstofflor

Har ni sett nån sötare liten vovve-tant nån gång? Nä, tänkte väl det 😉

Åh, lilla Ebba, om vi ändå kunde veta vad du känner och tänker, hur du mår i både kropp och knopp nu när du börjar bli riktig gammal och lite skruttig.

8 april blir Ebba 13 år och det är ju ungefär 80 i människoår om man ser till hennes storlek och räknar enligt Veterinärkartan, så det är liksom inte konstigt att orken och annat inte är densamma. Ebba både ser och hör sämre och blir lite stel efter längre promenader, men samtidigt känns hon väldigt stark på nåt sätt. Hon är ju av kamphundssort och har mycket goa muskler, som vi har försökt stärka på ett skonsamt sätt genom majoritet av promenader i skog och mark och inte så mycket på hård asfalt.

Det vi märker mest skillnad på är hennes psyke, hon känns mer orolig och kan gnälla pipa i tid och otid, som att hon behöver trygghet eller något. Hon vill mer sällan gå lös också, hon som alltid skuttat fritt vid min sida (kopplar självklart om det kommer någon) i skogen kan numera stanna upp och bara titta på mig som att hon ber om att bli kopplad och direkt när jag gör det knallar hon vidare. Trygghetssnöre på nåt vis, lilla gumman..

Ja usch så ofta tanken passerar i huvudet att hon kanske inte har långt kvar, det är så fruktansvärt jobbigt och jag måste verkligen tränga bort det där och tänka att visst en dag ska hon dö, men alla andra ska hon leva!

Hon är min allra bästa vän och lyckopiller, finns ingen som kan bota stress som hon. Djur har en fantastisk effekt på oss människor och jag är så glad att våra barn fått växa upp med respekt, ansvar och kärlek för ett djur.

Nog om det, börjar lipa annars, över till ytligheter och lättsamma ting som en önskelista tex!

Tröja // Hårband // Topp // Armband // Väska // Skor // Handkräm // Doftljus

Tämligen vårig vibe i den kanske, vet att vi inte ens är klara med januari än men alltså ge mig lite ljus och glada toner.En liten väsk-goding i vårens it-färg ljuslila kanske en ska unna sig, väldigt fin tycker jag den är.

Nej nu ska jag skynda mig iväg och hämta barnen, regnat slask hela dagen så jag körde dem imorse för jag vill inte att de ska köra omkull med cyklarna i slasken, lurigt som fasen.

Mysigt att hämta dem tidigt mina lediga tisdagar, får bli lite fika idag tror jag. Behöver själv fylla på efter dagens ståhej här hemma med städ och annat.

Tusen tack för fina presenttips förresten, kanonbra allihop!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.