INREDNINGSTRENDER 2021

måndag, januari 25, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Matta Ellos // Spegelkub egen DIY (liknande här)

Hej på er!

Har knåpat ihop ett extra långt inlägg med årets inredningstrender! För det tycker jag är så himla kul och bilden från Inez rum ovan hintar om tre av årets stora trender.

RYAMATTA MED LÅNG LUGG.

Champagnefärgad Ellos // Ljusgrå Mio // Offwhite Mio // Mönstrad enfärgad Ellos // Mönstrad Soffadirekt // Vit kudde Ellos // Beige kudde Ellos

Ryamattor av olika slag har varit populärt i omgångar under åren och har troligtvis funnits sen 1400-talet eller ännu längre. Under 70-talet hade väl var och varannan svensk en rya eller flokati av nåt slag och eftersom det råder 70-tals-revival just nu lär vi se mycket av denna typ av mattor i år, speciellt de med lång lugg, likt den Inez har i sitt rum. Så himla gosiga att sätta tassarna på!

(STATEMENT) SPEGLAR

Spegel i vår hall Jotex/Homeroom // Bordspegel Åhlens // Måne Cervera // Rektangulär Mio // Rundad topp Mio // Snäcka Mio // Svamp Rum21

Speglar gör otroligt mycket för känslan och upplevelse av rymd i ett rum, och i år är det statement-speglar som gäller, stora, annorlunda former och olika toner på glaset.

Hos Mio hittade jag flera prisvärda speglar med lite roliga former och nyanser och förutom de i kollaget fastnade jag för denna i gråtonat glas.

BULLIGA KURVIGA RUNDADE FORMER

Skåp & Fåtölj Ellos // Litet bord Rum21 // Tidningsställ Rum21 // Stol Ellos // Sittpuff Ellos // Sideboard Mio // Fåtölj Rum21

Böljande former på möbler är en annan av 2021 års stora trender, runda, mulliga och bulliga och jag gillar det! Vill ha allt i kollaget och förutom det fastnade min blick för denna soffan hos Ellos, alldeles lagom puffig och fluffig.

TRENDIGASTE MATERIALEN

Skålar Ellos // Kudde Homeroom // Vas Mio // Lampa Mio // Kudde Jotex // Lampskärm Ellos // Loungestol Mio // Fåtölj Mio // Sittpuff Homeroom

Manchester, teddy, bouclé på textilier, lergods och rena trämaterial. Ja det är mycket 70-talsinfluencer som gäller under 2021.

TONERNA LJUSLILA, LJUSBLÅTT, MINT OCH MJUKT GRÖNT

(Allt från Ellos utom lampan) Bäddset // Blå poster // Lila poster // Bordslampa Rum21 // Kruka // Soffbord

Mjuka pasteller är faktiskt precis vad jag längtar efter, både i inredning och kläder, har väl med vår och sommarlängtet att göra tänker jag. Kommer bli en del pasteller i barnens rum, inte så mycket i övrigt men kanske nåt kuddfodral, vas eller liknande som är lätt att byta ut och inte kostar så mycket. Inez gamla skåp har en härligt pudrig blå ton som är väldigt fin tycker jag, minns ej koden på den dock.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ska ju sonen få ny väggfärg i sitt rum och det projektet längtar jag efter, får se när andan faller på och tid ges nu till våren.

Hoppas ni gillar och inspireras, ha nu en fin dag och bra start på nya veckan!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.