VARDAGSLYX

onsdag, oktober 28, 2020 0 27

Innehåller annonslänkar

Igår hade jag en riktigt unna mig-dag.

Hade sen ett par veckor tillbaka en bokad massage på Hagabadet Älsvstranden och jag hade helt glömt att det var just tisdagen på höstlovet jag hade bokat, snurrig som jag är. Men som tur var kom snälla svärmor och passade barnen som ju var lediga.

Så jag spenderade nästan 3 timmar på Hagabadet, hade bokat 100 minuter harmony-massage och herre jösses va gött de va.. Från skalp till tå..

Badade och bastade lite efteråt innan jag mötte upp Carro på stan för sen lunch och lite strosande. Tog ett varv inne på Artilleriet, Ellos Home och Åhlens bl.a. Vädret sprack ju upp och blev strålande, förutom när jag skulle till bilen haha, såg ut som en dränkt katt i min svarta päls. Men skulle ju ändå bara hem som tur var.

Blev lite nytt smink, fick sug efter concealern från Touche Éclat från YSL som jag använde i många år innan jag gick över till Sensai och sen Bare Minerals. Touche Éclat är YSL´s storsäljare no.1 och jag måste nog erkänna att jag aldrig använt en bättre concealer.

Den blir väldigt naturlig på huden, smälter in perfekt och blir inte kakig eller lägger sig i fina linjer. Finns en som är mer täckande också, Touche Éclat high cover heter den och är grym den med. Jag gillar dock något mer transparens för en naturligare look.

Eftersom jag älskar foundationstick (har detta grymma från BM) så var jag tvungen att köpa ett från YSL eftersom det var halva priset just nu.

Jag brukar ha en tunnare fluid som bas (denna från BM sen länge som ni kanske vet) och sen tar jag foundation-stiftet på haka, näsrygg och har även som concealer under ögonen. Eftersom jag inte haft en vanlig concealer på ett tag.

Fick concealern tillsammans med en mascara på köpet i en fin presentask, gillar man ju 😉

Magasinet ARK Journal köpte jag på Artilleriet, ett riktigt snyggmagasin.

Det är vardagslyx för mig, blommor & magasin.

Blev en liten bunt med grönt från Bunches också.

Lunch åt vi på JOS vid Domkyrkan, hälsofokus nu förstår ni, och det är ju så gott med sallader och bowls av olika slag.

Slänger in ett par pics från dagens lunchpromenad med Ebba, SÅ SÅ vackert nu med alla färgglada löv, gillar särskilt de gula asplöven och man får passa på att njuta nu innan allt bara blir en brun gegga.

Bild utanför vårt område, bakom de röda garagelängorna ligger vårt radhus varvat med villor och på andra sidan ligger skogen, stora fält med hästhagar mm, ända ner till havet som det tar ca 30 minuter att gå till, knappt 10 på cykel och 5 med bil.

Trivs här.

Nu blir det kvällspromenad med min reflexmundering, shit va mörkt det är ute redan, kolsvart!

Kram och trevlig kväll!

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.