MÖRKA DAGAR & MYSIG INREDNING

onsdag, oktober 21, 2020 0 22

Innehåller annonslänkar

Gardiner Gotain // Stolar (andra färger) Ellos // Matta Mio

Fångade de sista strålarna innan solen gick ner i förrgår, sista dagen på länge med sol om man ska tro prognosen och fyyy så tråkigt väder vi har idag. Duggar tätt och är så himla mörkt och grått, riktigt deppigt genom både kontorsfönstret och köksfönstret jag sitter bredvid nu.

Och mörkare blir det undan för undan, på söndag slår vi om till vintertid..

Då får man hitta sitt ljus i mörkret och tända ljus, hitta på trevligheter med vänner och familj, då blir mörkret rätt mysigt.

Jag längtar efter julmarknad och vacker belysning på stan, ser fram emot min kranskurs och inbokade spa-vistelser.

Ni som är lika dåliga som jag är på att utnyttja friskvårdsbidraget, om ni har ett, passa på att boka in den där goa massagen nu i höst och vinter. Det ska jag göra. Har bara använt till liftkort i våras hittills så har mycket kvar, så har bokat in 100 minuter massage på Hagabadet på Älvstranden nästa vecka, det ska jag unna min lilla onda kropp.

Men nu snackar vi inredning, för oj så mycket fint Ellos fått in det senaste.

Ljuslykta // Vas // Soffbord // Vägglampa // Matbord // Gardin // Sminkbord

Allt i kollaget är från Ellos egna Home-märke men de har också fått in en massa annat fint bland nyheterna, bl.a ett nytt märke som heter Am.Pm med grymt snygga möbler och mattor mm, den här godingen på golvet i hallen liksom.. ja tack!

Och på tal om hallen så är jag väldigt trött på vårt trötta gamla skoställ och fick syn på detta fina från Bloomingville hos Ellos, med smart förvaring och allt, åker upp på önskelistan.

Nu ska jag strax ge mig ut på en joggingrunda innan jag ska hämta Inez, måste bara smälta maten lite till så den inte kommer upp igen haha.

Ska nog skrolla igenom Kappahl´s barnsortiment i väntan, de har 25% t.o.m 27/10, här. Lindex har också kampanj, 20% på alla barnkläder, här.

Barnen önskar sig bl.a nya morgon/badrockar och den här i frotté från Kappahl ska de nog få varsin i julklapp, både den mörkblå och vita är fina. Finns många i gosigt fleece också men de är inte sköna när de blir blöta och vi brukar ta med till stranden.

Trevlig mittiveckan-kväll på er! Inte långt till helg nu, igen.. går SÅ fort!

Kram

22

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.