HÖSTNAGLAR

måndag, oktober 5, 2020 0 27

Annonslänkar Lyko & PFG Stockholm

Armband leo // Armband strass // Armband guld

Åh va gött med lite färg på naglarna! Var säkert två månader sen jag målade dem sist, jag är en periodare av mycket och ibland är just måla naglarna en sån grej som jag bara inte orkar haha.

Det är ju inte jättejobbigt jag vet, men sån är jag.

Hur som helst så såg jag detta höstiga mustiga rödbrunaktiga lack igår när jag var och handlade med Inez och blev sugen, Downtown Brown heter det och finns här. Jag har ganska grova nävar för att vara så petit i övrigt (har efter min bonna-släkt 😉 ) och de blir ju lite kvinnligare och snöggare av lite lack.

Mina vackra armband kommer från PFG Sthlm och finns länkade under bilden, missa inte att ni har 20% på hela sortimentet hos dem med koden CATARINA20, de har väldigt mycket fint.

Matt top coat // Downton Brown // Soft Suede // Marron Glacé // Velvet

Radat upp några av mina höstfavoriter och det är inga dyra lack men faktiskt väldigt bra tycker jag. Just nu har Lyko 20% på alla lack här så passa på.

Ursäkta mina dåligt skötta nagelband, men ville visa mina matta naglar, som det blir av detta topplack. Jag tog det på varannan nagel och detta högblanka på de andra, lite kul.

Nu ska jag servera maten till mina gryn här, trevlig kväll!

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.