HÖSTLOV

lördag, oktober 24, 2020 0 25

Annonslänkar Rum21 & Care of Carl

Halloj höstlovslördag!

Sov liiite för länge idag, blir lite stressad av det även om jag säkert behövde sömnen. Inez hade ingen gymnastik idag så kunde passa på, den börjar ju 10 annars på lördagar.

Barnen har ju höstlov nu och det tycker de är mucho skönt 🙂 Får se vad vi hittar på, farmor ska passa några dagar men nånting hittar vi väl på la familia.

Har ni några mysiga höstlovsplaner?

Klusterlampa // Ljusstake // Bokstöd

Älskar mitt egendesignade sideboard som ett kille från Borås svetsat underredet till och skivan i valnöt har jag måttbeställt på nätet.

Min kamera är så skruttig nu så en del bilder blir riktigt dåliga nu, speciellt när ljuset inte är tipptopp. Men! Jag har beställt en ny, som jag hoppas kommer i början på nästa vecka, längtar. Blev den här från Olympus som jag köpte med rejäl rabattkod via Jana Heinrici, och jag fick även det här objektivet på köpet. Är SÅ nyfiken på att börja använda, betalade 4990:- istället för ca 10700:- som det hade gått på annars, sjukt bra.

Kampanjen/samarbetet mellan henne och Olympus hittar man på hennes instakonto.

Idag ska vi på middag hos mor och far på Hönö för att fira pappa som fyller 72 på tisdag, men först blir det skogspromenad, handling av nödvändigheter och förhoppningsvis hinner jag en fixarrunda i trädgården.

Önskar er en fantastisk dag!

Kram

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.