HÄRLIG HELG OCH TORKADE BLOMMOR

söndag, oktober 18, 2020 0 21

Innehåller annonslänkar

Hej söndag!

Precis fått i mig lite vegetarisk pasta-lunch som mannen slängde ihop snabbt, killarna ska iväg på cup på ÖIS-gården och innan match är det alltid vegetariskt som gäller.

Kommer ha en väldigt trött son ikväll tror jag, han har redan varit iväg på morgonen och spelat handbollsmatch och nu blir det snart flera timmar fotbollsmatcher mot flera tuffa Gbg-lag. Tur att han tycker det är så roligt, Josef är tränare vilket är extra kul.

Igår hade vi vänner på middag och det var jättemysigt, inte ett enda foto tog jag under kvällen, vilket hör till ovanligheten när det gäller mig men skönt att umgås utan mobiler.

Det blev toast med kallrökt lax, pepparrotskräm och avokado till förrätt och det gick hem hos både barn och vuxna, smarr. Till varmrätt åt vi kycklinggryta och klyftpotatis och till efterrätt glass med varma hallon. Enkelt och gott.

En himla härlig lördag!

Satte ner ett gäng olika torkade blommor, pampasgräs och vass i daggvasen och det blev ett ganska härligt och yvigt arrangemang. Billigt dessutom med buketter som håller i evighet, även om jag älskar att köpa färska.

Solen skiner ute och snart ska jag och Inez cykla ner till bonden och köpa pumpor som vi ska pyssla med.

En riktigt bildkavalkad hehe, men kunde inte välja.

Får ofta frågor om skänken här och det är tre skåp från Jysk som jag satt ihop och målat, bytt beslag och ben på (mer om det i detta inlägget), och jag tycker om det väldigt mycket fortfarande.

Taccia-lampan är också en favorit och finns på kampanj hos Rum21 nu, här.

Kudden från Classic Collection har jag köpt på Ellos, här , och jag älskar allt från det märket och önskar mig den här vackra pläden. Har kudden i samma tyg och det hade varit fint att matcha i soffan.

Spegeln heter Walls, kommer från House Doctor och finns bl.a här. Den är 110 cm i diameter, har även den mindre i 80.

Speglar gör SÅ mycket för ett rum, skapar känsla av ryms och reflekterar ljus väldigt fint. Inez ska få en över sitt skrivbord och Mio har en jättefin i roséglas som jag tror hon skulle älska.

Nu blir det pumpashopping, ha en fortsatt fin söndag!

Kram

21

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.