SISTA CHANSEN

söndag, september 27, 2020 0 15

Annonssamarbete Lindex

Tröja // Rosa bandet // Väska // BH // Byxor // Tröja

Halli hallå!

Hela två modeinlägg idag, kors i taket, men hoppas ni gillar!

Står i köket och ska alldeles strax starta råsaft-centrifugen (har en sån här) för att göra några liter ”must” av en massa fallfrukt/äpplen från trädgården men måste först kika in och hojta om att det är sista dagen med 20% på ALLT hos Lindex. Ett av de företagen jag gillar att samarbeta med här på bloggen och de har hunnit få in ytterligare en hel del nyheter som tex allt det fina i collaget.

Årets rosa band från Cancerfonden har hunnit komma också, denna gång designat av av systrarna Johanna och Klara Söderberg från First Aid Kit och hela försäljningen går till cancerforskning.

Jag ska haffa ett nästa gång jag är i Amhult där vi har vår lokala Lindex-butik.

Nä nu får jag sätta igång här för sen ska jag hämta Inez hos vän och sen brassa lite käk till mina fotbollskillar 🙂

Trevlig kväll!

Kram

15

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.