PÅ INEZ ÖNSKELISTA

lördag, september 26, 2020 0 19

Sittpuff beige // Sittpuff gråbeige // Hårborste // Örhängen // Balsamspray // Mobilskal // Duschskum // Badbomb // Duschkräm // Morgonrock // Fuskpäls

Nu ska vi väl inte snacka jul redan kanske haha, men Inez har knåpat ihop en önskelista redan och det är ju faktiskt ganska bra, skönt att vara ute i god tid.

Tänker att jag delar med mig av den för kanske kan det tipsa någon om vad en tweenie kan önska sig.

Inez vill så gärna ha en liten sittpuff i sitt rum och sen har hon börjat få intresse för lukta-gott-grejer som tvålar osv. Det ska tydligen vara antingen Body shop eller Rituals och de sistnämnda har ju lanserat en ungdomsserie som heter The Ritual of Holi, de färgsprakande flaskorna ovan, kul! Alla produkter är veganska.

Örhängena och mobilskalet hittade jag hos Afound, bästa butiken att göra fina fynd på då de alltid har upp till 70% på allt.

Kollar alltid efter märkesvaror till mig själv där, de brukar tex alltid ha minst 50% på By Malina. Kategorin Vintage har jag också koll på titt som tätt, efter designerväskor.

Borsten i kollaget kommer från Tangle Teezer och är ju räddningen för ett trassligt tweenie-hår, Inez har en resevariant sen tidigare men vill ha en med skaft, nu finns även spraybalsam för barn i samma märke, vegansk och doftar citrus.

Nu ska en vän till Inez komma hit så ska vi gå till en nybyggd lekplats en stund och sen köpa lördagsgodis!

Ha en fin dag, kram.

19

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.