KLÄNNINGSHÖST

onsdag, september 23, 2020 0 23

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Sitter och spanar härlig inspo på klännings-outfits, ja för att knäppa ett par byxor i midjan är ju inte aktuellt på ett tag..

Något piggare idag men fortfarande ganska ont i magen, är väl lite ivrig att att det ska försvinna men får nog ta att det kan ta ett litet tag när de bökat och opererat som de gjort.

Har nyss skickat iväg mina gullungar till skolan, som varit SÅ duktiga de här dagarna. De är ju så stora så de fixar ju kvällsmat osv själva, mannen jobbar kväll denna vecka och går vid 14 och det funkar bra för barnen behöver ju inte så mycket passning precis och Ebba klarar Valentin att ta på promenad hur bra som helst. Fått hjälp med skjuts av sonen till fotbollen osv bara.

Jag får ju såklart inte köra när jag är morfinpåverkad.

Klänning H&M // Jacka Ellos // Handskar Afound // Skor Åhlens // Väska Åhlens

Idag väntas lite sensommarvärme och det hoppas jag håller i sig länge så vi slipper palta på oss för mycket än, går gärna i outfits likt de ovan med fladdriga klänningar och bara liten jacka över, visst är det fint!

Blommigt behöver ju inte betyda sommar utan man kan dressa upp en blommig klänning med lite höstiga accessoarer. Lindex har en fin maxiklänning i blommig chiffong som jag ska se om de har i vår lokala butik så jag kan prova.

Och gillar man huvudbonader så är ju en basker i ull som denna från Vila/Ellos SÅ snyggt.

Jacka Lindex // Skärp Lindex // Scrunchie Lindex // Klänning Bestseller // Stövlar Ellos // Armband Lindex // Halsband Lindex // Väska Afound

Att våga mönster och färg är härligt tycker jag, även om jag själv oftast väljer enfärgat, men den grönmönstrade i collaget är jag verkligen sugen på, eller denna i leo från NA-KD/Afound, mönstret jag aldrig tröttnar på haha.

Bestseller har plockat fram en massa fina klänningar och samlat under kategorin ”The dress edit” där man hittar en massa fina klänningar att bära i höst.

Tröja Lindex // Klänning Bestseller // Väska Afound // Skor H&M // Halsduk Ellos

Så packa inte undan sommarklänningarna ännu, utan styla dem med stickad kofta, boots och mysiga accessoarer så funkar det lätt oktober ut, om vädret tillåter 😉

En kortare ullkappa/jacka som denna från Lindex skulle också vara ursnygg över långklänning.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila framför nyhetsmorgon, inte så dumt att vara sjukskriven en vecka ändå, för det är nog bara det behöver hoppas jag.

Ha en fin dag!

Kram

23

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.