FÖRGYLLDE MIN DAG

torsdag, september 24, 2020 0 22

Annonslänkar/samarbete PFG Stockholm

Tänk vad lite vackra smycken kan göra för att få en på bättre humör för oj vad jag blev glad för mina nya halsband från PFG!

En liten ”get well”-present till mig själv kan vi väl se det som 😉

För ett halsband med en massa blixtar kan ju inte ge annat än energi, eller hur och jag har länge velat ha ett halsband med mitt stjärntecken (jag är skytte) så då fick det bli dem ihop. Väldigt fin kombo och det där tunna nätta som jag gillar.

Halsbandet med blixtar hittar ni här och det med stjärntecken här (finns olika såklart) och jag har fixat en ny rabattkod till er som ni hittar längst ner i inlägget.

En något piggare Catta som fått på sig lite mascara idag t.o.m. Kändes SÅ skönt att få piffa sig lite efter flera dagar i mysdress och stödstrumpor..

Och kolla här då, sötaste barnsmyckena. Inez som är stora tjejen nu, med hål i öronen och allt, fick också lite fint. Gissa om hon är nöjd. Halsbandet finns här och örhängena här.

Perfekta presenter till bra pris om ni frågar mig och PFG har ett jättefint barnsortiment här.

Hjälp så stor hon blivit min lilla Inez, hinner inte riktigt med och kan sakna att ha en liiiten. Men det är en härlig ålder med 8 resp. 10 år också, som mina är nu. Blivit så självständiga och duktiga, och det är ju ljuvligt det med!

Bara jag får känna mig behövd ibland.. och det gör jag ju ❤️

Med rabattkoden CATARINA20 får ni 20% på hela sortimentet hos PFG Stockholm som ni hittar här.

22

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.