DEN LÅNGA DUNKAPPAN

onsdag, september 30, 2020 0 24

Innehåller annonslänkar

Bildkälla: Who What Wear

Big like på ovan outfits!

Någon mer som är en riktigt fryslort som jag? Då känns det som en lång täck -eller dunjacka är vad man ska satsa på till vintern och jag har hittat några favoriter.

1 Kappahl // 2 Lindex // 3 Röhnisch // 4 Röhnisch // 5 Ellos // 6 Peak Performance

Jag tycker det är jättekul att dessa jackor har fått en ”rivival”, var ju superpoppis i slutet på 90-talet då jag gick på gymnasiet och jag kan minnas att jag var superavis på min vän Johanna som hade världens snyggaste långa dunkappa i beige.

Det är alltså de riktigt långa som når nedanför knäet jag menar, jag har en lårlång från Lindeberg som jag haft i kanske 6 år och den är ff lika fin men jag är bra sugen på en längre och den nougatiga från Röhnisch i collaget är en av de finaste jag sett.

Lindex har fått in denna fina i en härlig gröngrå färg också, i återvunnet dun dessutom så det känns ju extra bra.

(Lindex har även fått in denna stickade väst i tre färger, villhöver!)

Nä nu ska jag ut på en välbehövlig pw efter en stillasittande dag på jobbet, det är inte det bästa för min mage precis men jag försöker göra lite gymnastik mellan varven och tar en sväng till lagret då och då.

Det är alltså tarmen jag har problem med, fungerar inte som den ska så rörelse är superviktigt, ihop med bra mat, movicol och dulcosoft typ. Äta lite åt gången och oftare, mindre kött och mycket grönsaker.

Trevlig lillelördag på er!

Kram

24

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.