VILKEN HELG!

måndag, augusti 10, 2020 0 26

Innehåller annonslänkar

Hej alla mina kära läsare! Sorry för den dåliga uppdateringen men livet kom emellan liksom, för wow vilken sjukt härlig helg vi haft!

Jag & Inez åkte ut till Hönö fredag eftermiddag och kom hem söndag eftermiddag. Killarna stannade hemma för att de dels inte hade lust för irländsk afton och dels för att Ebba inte klarar värmen och var tvungen att stann hemma och det hade blivit för långt för henne att vara själv om vi alla åkt utan henne.

Vi girls i familjen hade en dunderkväll, först i Trollringen med härlig musik och massor med folk utspridda på picknick-filtar. Sen följde Inez med mamma hem och jag drog vidare på fest med vänner, kom hem 03 på natten till mamma & pappa.

Herregud, det var som att vara ute för 20 år sen där på ön, träffade hur mycket folk som helst och det var fantastiskt roligt. Har nog saknat de där ö-gängen mer än jag trott. Hela barndomen och ungdomen har jag ju hängt med dem och vi pratade gamla härliga minnen, så mysigt.

Mycket sol, bad och klipphäng dessa dagar, vädret har ju varit heeelt magiskt. Valentin & Josef kom ut och badade på lördagen några timmar innan de åkte hem till Ebba igen, men Inez ville stanna hos mormor igen och för mig blev det vänhäng nere vid Klåva fyr ända till midnatt, sen Franses (pub/restaurang) innan promenad hem till barndomshemmet med bästis som följe, sommarnatt som förr.

Kan leva väldigt på länge detta men längtar redan efter en repris.

Helt vindstilla, och varmt hela natten..

Ni ser ju vilken magisk kväll. Hade bara mobilen med mig och inte systemkameran.

I söndags blev det bad i Lappesand med mamma, bror och barndomsvänner Petter m.fl. Han hade SUP:en med sig och Inez tog en tur med honom innan vi åkte hem till Torslanda och resten av familjen igen.

Söndagen avslutades nere i Tumle, hela familjen och goa kvälldopp för att ladda inför nya veckan.

Kom nyss hem därifrån idag också faktiskt, massor av barnens kompisar var där och badade och åt kvällsmat, mysigt.

Nu har barnen precis lagt sig och jag ska sätta mig och beställa hem ett dussin av dessa vinglasen som är på rea hos Kökets Favoriter.

Sen är jag vansinnigt sugen på att klicka hem den här flanellskjortan från Gina också, en sån att bo i till hösten ni vet.

Gina har förresten släppt en ny kollektion Gina Tricot Mini också, här.

Hoppas ni haft en lika härligt helg!

Kram

26

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.