SÖNDAGSBLIZZ

måndag, augusti 17, 2020 0 28

Innehåller annonslänkar

Kaftan gammal hm (shorts i samma mönster här) // Hinzaväska

Biler från gårdagens kvällsdopp i Sandens småbåtshamn. Perfekt ställe att ta med sig Ebba till då det finns en liten hundvänlig strand intill.

Hon kan ju inte vara med på dagarna vid havet för hon är för gammal för att orka i denna hetta vi har nu. Men kvällarna är ljuvliga för liten tass att doppa sig. Även om hon flämtar redigt även då, lilla stackare.

Jag, Maria, Ebba x 2, Julius & Inez åkte ner och badade och satt där på bryggan i solnedgången, ljuvligt.

Mina fina tjejer. Mina grabbar stannade hemma då Valentin spelat handboll flera timmar och sen varit mycket i solen så jättetrött, mannen liiite bakis efter gårdagen haha, så de stannade hemma på soffan.

Slipsen som hänger i backen i värmen, lilla gumman.

Då Ebba & Maria är crossfit-bruttor passade vi på att öva lite handstand där på bryggan, sitter hyfsat i sen jag var liten ändå. Men oj så svårt att vara helt rak i kroppen, får öva mer här hemma.

Crossfitarna är så så starka att de kör handstand pushup, vilken jag knappt klarar en mot vägg.. starka bruttor de där, så coolt.

På dagen igår hängde vi vid Lilletummen med en massa vänner och mamma kom på cykeln från Hönö också, mysigt.

Tog med Flamingon som barnen hade himla roligt med.

Idag är jag och barnen lediga pga stängningsdag på skolan och snart kommer Carro hit och myser med oss.

Skolan börjar ju på onsdag och efter inventering här hemma upptäckte jag att det behöver uppdateras lite till barnen, regnkläder framförallt.

Och bästa stället att fynda på är definitivt Afound, de har alltid 25-70% på massor av olika märken och faktiskt riktigt bra utbud av funktionskläder till barn, tips!

Märken som Tretorn, Lindeberg, Didriksson mfl. Det här setet tänkte jag mig till Inez.

Finns lika mycket bra grejer till vuxna, både dam och herr och jag som behöver en ny regnkappa föll för den här, och den här fleecen.

Nu får jag göra en snabbröjning här hemma innan Carro kommer, vi har inte prioriterat hemmet det senaste haha.

Ha en lovely dag!

28

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.