SOLLJUSET..

torsdag, augusti 20, 2020 0 25

Innehåller annonslänkar

.. från igår kväll. För just nu regnar det, för första gången på länge.

Behövligt för trädgården så jag klagar inte och det kan vara rätt skönt att pausa från allt rännande ner till havet vareviga dag. Pausa lite och bara skrota inne.

Dock blir det väldigt mörkt inne när det är grått ute, föredrar helt klar ljusflödet som på bilderna, men jag får väl tända lite ljus och mysa lite. Killarna stack precis på fotbollsträning och Inez är hos kompis och leker.

Gillar den här hyllan för jag tycker alla tingen blir ett vackert stilleben, det händer liksom nånting, utan att bli för plottrigt. Passar i vårt lilla lantkök med pärlspont.

Samtidigt kan jag ibland vara sugen på att dölja precis allt och ha det helt rent på grejer och skulle kunna tänka mig detta coola vitrinskåpet från Mio.

Hade nog kunnat passa riktigt bra där, men kanske att hyllan ger en rymligare känsla ändå.

Till höger står det runda marmorbordet med 4 stolar runt. Det är inte stor matplats där precis, men räcker för oss och så har vi ju stora matbordet i vardagsrummet när vi har gäster.

På väggen bakom skohyllan når ju pärlsponten bara upp till halva väggen och ovan har vi tapet, som jag är sugen på att byta till nån ny.

En som är mer mönstrad än den vi har och Ellos har fått in en härlig i lite William Morris-stil som heter Penelope.

Ett billigt och kul sätt att förändra på, behöver ju inte ens en rulle till den väggsnutten.

Lite fler tavlor i svartvitt funderar jag på också, ska sätta mig och skrolla igenom alla 44 sidor med posters hos Afound sen och se om jag kan hitta några godingar till vrakpriser (tips!).

Nu när hösten är i antågande så faller inredningsandan på och det är snart dags att boa in sig för det mörkare halvåret. Längtar efter stora buketter med hortensior i mörka toner, nån ny mysig pläd till soffan och gärna den här golvlampan bredvid.

Hoppas såklart på att få njuta av varm sensommar ända in i oktober men sen får gärna hösten komma med den höga klara luften som är så skön. Då blir Ebba glad också, inte kul för gammal vovve-tant med värmen, tror hon längtar halvt ihjäl sig till svala skogspromenader på en sisådär max 10 grader.

Hur känner ni inför höst?

Kram

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.